Πολιτική Επιστροφών

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας του.

Αρχικά θα πρέπει να μας στείλει σχετικό email στη διεύθυνση info@cleanbrace.gr και να αναφέρει ότι ζητά επιστροφή χρημάτων, τον αριθμό της παραγγελίας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να αποστείλει το προϊόν μαζί με την πρωτότυπη απόδειξη στην ACS Τρίπολης (Ελ.Βενιζέλου 28, τκ: 22100) με όνομα παραλήπτη Cleanbrace Greece, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή. Τα στοιχεία του αποστολέα θα πρέπει να είναι ίδια με τα στοιχεία της παραγγελίας.

Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν και εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κλπ).

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση παραλαβής. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται ανάλογα με τον τρόπο που έχει πληρώσει ο πελάτης: εάν έχει χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα, το ποσό πιστώνεται στην κάρτα του, ενώ εάν έχει πληρώσει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή αντικαταβολή, το ποσό πιστώνεται στο τραπεζικό λογαριασμό IBAN που έχει δηλώσει.

Το ποσό επιστροφής περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής που τυχόν έχουν χρεωθεί. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή της παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να ζητήσει επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση με άλλο. Θα πρέπει να σταλεί σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cleanbrace.gr.

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.