Το Cleanbrace κέρδισε το βραβείο καινοτομίας

Το Cleanbrace κέρδισε το βραβείο καινοτομίας

Tο βραχιόλι απολύμανσης Cleanbrace κέρδισε το Γερμανικό βραβείο καινοτομίας για το 2021.

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό, η νέα εταιρεία υγιεινής από τη Minden της Γερμανίας έλαβε βραβείο στην κατηγορία Ιατρική & Υγεία για την ιδέα της απλής και κινητής υγιεινής χεριών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Till-Jonas Uphoff δήλωσε: "Είναι ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας να κάνουμε την καθημερινή υγιεινή ευκολότερη για όλους".

Το Γερμανικό Βραβείο Καινοτομίας αναδεικνύει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων. Αυτό ακριβώς στοχεύει η νέα ομάδα της Cleanbrace από την ίδρυσή της.

Η κριτική επιτροπή

Η κορυφαία και διεπιστημονική κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων του Γερμανικού Βραβείου Καινοτομίας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων γνώσεων, στους τομείς του σχεδιασμού προϊόντων, του μάρκετινγκ, της πληροφορικής, της τεχνολογίας, της φυσικής, της παροχής συμβουλών για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Στον διαγωνισμό για το Γερμανικό Βραβείο Καινοτομίας 2021 έγιναν δεκτές 680 προτάσεις από γερμανικές και διεθνείς εταιρείες, μεταξύ των οποίων πολλές εταιρείες με γνωστά εμπορικά σήματα και νεοσύστατες επιχειρήσεις.